top of page

ME OLEMME CROSSFIT LUJA

jampe2.jpg

JAN-PETER SUHONEN

 

VALMENTAJA / OMISTAJA

Jampe tässä moi! Olen CrossFit Lujan omistaja-valmentaja ja salilla paikalla lähes päivittäin. Tällä hetkellä CrossFit-harrastusta on takana yli 10 vuotta. Harrastus on kasvanut tärkeäksi yhteisöksi ja urheilumuodoksi.

 

Valmentajana haluan tarjota jokaiselle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä sekä yksittäisessä harjoituksessa että pitkällä tähtäimellä. Treeneissä pitää myös olla hyvä fiilis, jotta jokaiselle jäisi tempauspäivänäkin kotiinviemisiksi hymy.

 

Omiin suosikkeihini salilla kuuluvat sähäkät ja taitoa vaativat voimistelu- ja painonnostotreenit. Ne kelpaavat pienellä hengästymisellä tai ilman. Pidemmistä työhevosen treeneistä on myös koitettu oppia nauttimaan vuosien varrella.

 

Mieluiten liikun konemusiikin tahtiin, mutta kaikki kelpaa. Joskus hiljaisuus voi olla kultaa

SALIMME

CrossFit Luja sijaitsee Postin vanhassa rakennuksessa Manhattanin ostoskeskusta vastapäätä. 8 metrin huonekorkeus ja väljät tilat ovat ihanteelliset CrossFit-harjoittelulle. Tilamme ovat pinta-alaltaan 425 neliömetriä, joten lääniä riittää! 

Salimme arkipäiväistä toimintaa voit tarkastella Instagramin puolella seuraamalla käyttäjää @crossfitluja.

P9041110.jpg
Sijainti

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

CrossFit Luja sijaitsee osoitteessa Uhrilähteenkatu 2A, 20250 Turku. Sali on Naantalin pikatien varrella, muutaman kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta. 

Paikan päälle pääsee helposti julkisen liikenteen avulla. Aivan CrossFit Lujan nurkille saapuvat bussit 8, 20, 32, 42, 61 ja 220. Parkkipaikkoja autoileville löytyy runsaasti. 

bottom of page