top of page

ME OLEMME CROSSFIT LUJA

jampe2.jpg

JAN-PETER SUHONEN

 

VALMENTAJA

Olen liikunnan ja urheilun ilosanomaa elävä ja hengittävä turkulaistunut raumalainen. Valmennustaustaa lajista löytyy usealta vuodelta ja harrastuksena CrossFitin pariin eksyin vuonna 2013. Siitä lähtien laji on oikeastaan vuosi vuodelta vallannut tilaa arjestani enemmän. Harrastuksesta tuli elämäntapa ja intohimo. Kilpaileminen minua kiinnosti alusta asti ja kilpailutaustaa löytyykin suomen karkeloista runsaasti. Ennen CrossFitin aloittamista lajitaustaa löytyy kymmenisen vuotta jalkapallon puolelta, sekä perinteisesta kuntosaliharjoittelusta.

 

Valmentajana minua kiinnostaa kehittää asiakkaiden hyvinvointia kokonaisuutena. Erityisen motivoivaa on nähdä valmennettavan oppivan uusia taitoa ja kehittävän ominaisuuksiaan laajasti uudelle tasolle. Viihdyn salilla paljon sekä valmennusten, että omien treenien parissa, joten tiedät mistä minut löytää.

Paras treenibiisi: Speedogang - Crazy Train - 160 BPM

Inhokkiliike: Kaikki liikkeet, jotka sisältävät 2 kahvakuulaa tai 2 käsipainoa

 

SALIMME

CrossFit Luja sijaitsee Postin vanhassa rakennuksessa Manhattanin ostoskeskusta vastapäätä. 8 metrin huonekorkeus ja väljät tilat ovat ihanteelliset CrossFit-harjoittelulle. Tilamme ovat pinta-alaltaan 425 neliömetriä, joten lääniä riittää! 

Salimme arkipäiväistä toimintaa voit tarkastella Instagramin puolella seuraamalla käyttäjää @crossfitluja.

P9041110.jpg
Sijainti

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

CrossFit Luja sijaitsee osoitteessa Uhrilähteenkatu 2A, 20250 Turku. Sali on Naantalin pikatien varrella, muutaman kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta. 

Paikan päälle pääsee helposti julkisen liikenteen avulla. Aivan CrossFit Lujan nurkille saapuvat bussit 8, 20, 32, 42, 61 ja 220. Parkkipaikkoja autoileville löytyy runsaasti. 

bottom of page